Přeskočit na obsah

Zahradní slavnost 19. – 21. 8. 2022

Po roce Vás opět srdečně zveme na Zahradní slavnost na farní zahradu do Milonic.

Pátek 19. 8.

Celou akci zahájíme v 17:30 mší svatou, která bude probíhat na farní zahradě stejně jako zbytek večera, celebrantem bude náš nový kněz P. Stanislav Mahovský . Od 18:30 bude otevřena farní hospůdka, kde na Vás bude čekat například proslulá makrela a pivo. Po setmění přibližně ve 20:30 se můžete těšit na letní kino pro mládež a dospělé, budeme promítat film Největší showman.

Sobota 20. 8.

V sobotu si na své přijdou hlavně děti. V 16:30 začíná dětské odpoledne na téma Hurá do pohádky. Cesta pohádkami odstartuje na farní zahradě a bude pokračovat v lese, poslední skupinka bude na okruh vyslána v 17:30. Po úspěšném splnění všech úkolů bude pro děti připraven na zahradě táborák a po setmění ohňostroj následovaný pohádkou pro celou rodinu Myši patří do nebe. Ve 22:30 vypukne noční hra pro mládež od 12 let. Od 16:30 bude otevřená farní hospůdka.

Neděle 21. 8.

Ve 14:00 budeme slavit mši svatou ve farním kostele sv. Petra a Pavla, kterou bude celebrovat P. Jan Hanák a doprovázet ji budou spojené scholy z Milonic, Dobročkovic a Nemotic. Od 15:00 bude probíhat program na farní zahradě. Můžete se těšit na farní hospůdku s makrelou, limonádou, pivem a kávou, tradiční koláčky a besedu s farářem farnosti Bohdalice, publicistou, moderátorem a dokumentaristou P. Janem Hanákem. Na 16:30 si divadelní společnost Tři z jedné připravila pohádku S čerty nejsou žerty. V 18:00 se přesuneme do kostela a celou slavnost zakončíme modlitbou se zpěvy z Taize.

Těšíme se na Vás!