Přeskočit na obsah

Zahradní slavnost v Milonicích 23. – 25. 8. 2024

Rádi bychom Vás pozvali na 28. Zahradní slavnost do Milonic.

Pátek 23. 8.

Celá akce začne v 18:00 mší svatou na farní zahradě, kterou bude celebrovat P. Jiří Janoušek děkan slavkovský.

Farní hospůdka bude otevřena od 19:00, opět se můžete těšit na výborné pivo a jídlo.

Přibližně ve 20:30 začneme promítat film Top Gun: Maverick. Maverick, který přes třicet let patří mezi nejlepší armádní piloty, dostane za úkol vycvičit partu stíhačů z letecké školy Top Gun na speciální a velmi nebezpečnou misi.

Program pokračuje ve 23:00 noční hrou pro mládež 12+, kde se můžete těšit na Noční šmoulování, bude možnost přespat na faře, prosíme spacák a karimatku s sebou. Na hru je nutné se přihlásit! Přihlášku vyplňte prosím na tomto odkaze nejpozději do neděle 18. 8. 2024.

Sobota 24. 8.

V sobotu v 16:30 začne dětské odpoledne na téma Krásná je šmoulí zem, do Milonic tě zvem. Poslední možnost začít soutěžit je v 17:30, můžete se těšit na skákací hrad, táborák a po setmění ohňostroj.

Přibližně od 20:30 se bude promítat kino pro celou rodinu Wonka.

Farní hospůdka a kavárna budou otevřeny od 16:30. Opět se můžete těšit na pivo a makrely a grilované hermelíny. Vychutnat si můžete i dobrou kávu nebo čaj či sklenku vína a poležet si na lehátku.

Neděle 25. 8.

Poslední den Zahradní slavnosti začne ve 14:00 slavnostní mši svatou v kostele sv. Petra a Pavla, kterou bude celebrovat P. Pavel Šenkyřík, biskupský vikář pro pastoraci a vzdělávání. Mši bude doprovázet naše schola 4God.

Od 15:00 bude program pokračovat na farní zahradě. Můžete se těšit na besedu s P. Pavlem Šenkyříkem, farní hospůdku a kavárnu.

V 16:30 Vám divadelní společnost Tři z jedné zahraje pohádku Lotrando a Zubejda.

Těšíme se na Vás!

Římskokatolická farnost Milonice
Hortus Apertus z. s. a přátelé