Přeskočit na obsah

Zahradní slavnost v Milonicích 25. – 27. 8. 2023

Rok utekl jako voda a my Vás chceme pozvat na 27. Zahradní slavnost do Milonic. Výtěžek z dobrovolného vstupného bude použit na výmalbu kostela sv. Petra a Pavla v Milonicích.

Pátek 25. 8.

V 17:30 začneme mší svatou na farní zahradě, kterou bude celebrovat P. Milan Vavro – odcházející děkan slavkovský a nově nastupující farář velkobítešský. Budete mít jedinečnou příležitost se s ním rozloučit.

Farní hospůdka bude otevřena od 18:30, opět se můžete těšit na pivo a makrely a letos nově i na grilované hermelíny.

Na 19:00 jsme si pro Vás připravili pásmo zlidovělých písní Na lidovú notečku. Přijďte si s námi zazpívat nebo se zaposlouchat do těchto krásných písní.

Přibližně ve 20:30 začneme promítat kino pro mládež a dospělé Enola Holmesová 2. Enola Holmesová vyšetřuje svůj první opravdový případ. Rozlousknout záhadu zmizelé dívky jí ale budou muset pomoct kamarádi a taky brácha Sherlock.

Program pokračuje ve 23:00 noční hrou pro mládež 12+, kde se můžete těšit na Cestu kolem světa za 80 minut, bude možnost přespat na faře, prosíme spacák a karimatku s sebou. Na hru je nutné se přihlásit, brzy přidáme formulář.

Sobota 26. 8.

V sobotu v 16:30 začne dětské odpoledne na téma Za Honzou křížem krážem po světě. Nebude chybět ani skákací hrad, táborák a po setmění ohňostroj.

Přibližně od 20:30 se bude promítat kino pro celou rodinu Princezna zakletá v čase 2.

Farní hospůdka bude otevřená od 16:30. Opět se můžete těšit na pivo a makrely a letos nově i na grilované hermelíny. Největší novinkou bude kavárna s možností dát si dobrou kávu nebo čaj a poležet si na lehátku.

Neděle 27. 8.

Poslední den Zahradní slavnosti začne ve 14:00 slavnostní mši svatou v kostele sv. Petra a Pavla, kterou bude celebrovat P. Oldřich Chocholáč, rodák ze Slavkova u Brna, absolvent Lateránské univerzity v Římě (obor teologie) a Papežské univerzity Jana Pavla II. v Lublinu (obor církevní právo), kaplan Českého olympijského výboru (zúčastnil se LOH v Riu de Janeiru a ZOH v korejském Pchjongčchangu) působící v Telnici u Brna. Mši budou doprovázet naše scholy 4God.

Od 15:00 bude program pokračovat na farní zahradě. Můžete se těšit na besedu s P. Oldchřichem Chocholáčem, farní hospůdku a kavárnu.

V 16:30 Vám divadelní společnost Tři z jedné zahraje pohádku Šíleně smutná princezna. Za celou akci poděkujeme v 18:00 v kostele modlitbou se zpěvy z Taizé.

Těšíme se na Vás!

Římskokatolická farnost Milonice
Hortus Apertus z. s. a přátelé